top of page

Het doel van MountainTop Experience is om een kwalitatieve groepsaccommodatie en recreatieve programma’s aan te bieden voor  christelijke groepen van 10 – 100 personen.
 
De faciliteiten zijn simpel, schoon en stevig ingericht om groepen kinderen, tieners, jongeren of families te ontvangen.
 
MountainTop Experience is gebaseerd op de vernieuwing van De Coxse Boerderij die al meer dan 20 jaren lang verhuurd wordt als groepsaccommodatie aan scholen, verenigingen, jongerengroepen en familiegroepen. MountainTop Experience richt zich met name op christelijke groepen. 

 

De doelstelling van MountainTop Experience is namelijk om onder Nederlandse jongeren het verlangen aan te wakkeren God (beter) te leren kennen door middel van christelijke (kamp)weekenden. MountainTop Experience biedt hiervoor locatieverhuur aan voor christelijke groepen.  Naast locatieverhuur kan MountainTop Experience op verzoek ook activiteiten, inspirerende sprekers, coaching en muziek organiseren om jongeren kennis met God te laten maken en een ‘MountainTop Experience’ te bieden. 

Sinds 2023 bieden we verzorgde kampweekenden aan jeugdgroepen waarbij groepen zich als groep kunnen aanmelden en genieten van een verzorgde programma. Zie KAMP: the experience 

bottom of page