Draaiboeken & Sprekers

Een kamp organiseren is hard werken! Om alle leiders en vrijwilligers te helpengeslaagd kamp te organiseren, hebben we een aantal documenten samengesteld. 


Stappenplan: We hebben een stappenplan voor het organiseren van een geslaagde kamp klaar liggen. Welk programma past bij de groep? Wie moet wat voorbereiden? Wat kost het? We hebben alles overzichtelijk op een rij gezet.

 

Draaiboek: Er is een format voor een draaiboek en een voorbeeldkampdraaiboek voor MountainTop gasten online beschikbaar. 


Sprekers: We hebben een lijst van beschikbare sprekers samengesteld. De sprekers zijn persoonlijk gescreend en zijn vooral geschikt voor kinderen, tieners en jongvolwassenen. Ze komen vanuit verschillende kerkelijke achtergronden Als jullie een spreker voor jullie kamp willen uitnodigingen, neem dan contact op met de beheerder. 


Thema’s: Een geslaagd kamp heeft vaak een thema. Voor het gemak zijn er verschillende thema’s op een rijtje gezet. Daarbij geven we ook bijbelteksten en tips mee om de ruimte te versieren.