top of page

Over Ons

MountainTop Experience is  opgericht door Ron en Brittney Esselink, in samenwerking met de ouders van Brittney: Roland en Elisabeth.  Alle vier zijn ze heel enthousiast over de visie en doel van MountainTop Experience:  jongeren dichter naar God brengen.

20200802_171416 (2)_edited.jpg

Ron Esselink: is loodgieter en elektricien van beroep. Ondertussen heeft hij zijn praktische vaardigheden ruim uitgebreid tot aan technicus in de installatiewereld. Na het volledig opknappen van zijn eigen huis is hij inmiddels een ‘allround-handyman’ geworden. Hij ziet de uitdaging en kunst in iedere klus, en klust dus niet alleen graag voor zichzelf, maar ook voor anderen. Ron is meer een doener, dan een  prater. Zijn  passie is  om tieners en jongeren God te laten ervaren. Hij maakt makkelijk contact door middel van een goede grap en een gezonde dosis humor.

Brittney Esselink: Brittney is opgeleide en ervaren orthopedagoog en schematherapeut en is geboeid door en gepassioneerd voor kinderen, jongeren en gezinnen. Een gezonde (geestelijke) opvoeding voor kinderen en jongeren is haar streven. Zij zet haar professioneel kennis graag in voor jongeren binnen en buiten de kerk om te stimuleren tot gezonde ontwikkeling. Brittney geeft regelmatig trainingen aan professionals en spreekt voor jongeren groepen.

Samen: Ron en Brittney wonen op locatie en beheren samen de accommodaties, hun talenten vullen elkaar goed aan. Samen zijn ze altijd betrokken geweest met jongerenwerk en hebben ondertussen meer dan 15 jaar ervaring met tiener- en jongerenwerk.

Sinds 2023 zetten Ron en Brittney hun professioneel kennis en ervaring in om kampen te organiseren waarbij jeugdgroepen kunnen in zich geheel aanmelden. Zie KAMP: the experience

bottom of page