Over Ons

MountainTop Experience is  opgericht door Ron en Brittney Esselink, in samenwerking met de ouders van Brittney: Roland en Elisabeth Heersink.  Alle vier zijn ze heel enthousiast over de visie en doel van MountainTop Experience:  jongeren dichter naar God brengen.

20200802_171416 (2)_edited.jpg

Ron Esselink: is loodgieter en elektricien van beroep. Ondertussen heeft hij zijn praktische vaardigheden ruim uitgebreid tot aan technicus in de installatiewereld. Na het volledig opknappen van zijn eigen huis is hij inmiddels een ‘allround-handyman’ geworden. Hij ziet de uitdaging en kunst in iedere klus, en klust dus niet alleen graag voor zichzelf, maar ook voor anderen. Ron is meer een doener, dan een  prater. Zijn  passie is  om tieners en jongeren God te laten ervaren. Hij maakt makkelijk contact door middel van een goede grap en een gezonde dosis humor.

Brittney Esselink: Britney is orthopedagoog binnen de jeugdzorg. Zij is geboeid door en gepassioneerd voor kinderen, jongeren en gezinnen. Een gezonde (geestelijke) opvoeding voor kinderen en jongeren is haar streven. Daarbij wil ze ook graag jongeren helpen zich positief te ontwikkelen en kennis te maken met God.

Samen: Ron en Brittney wonen op locatie en beheren samen de accommodaties, hun talenten vullen elkaar goed aan. Samen zijn ze altijd betrokken geweest met jongerenwerk en hebben ondertussen meer dan 15 jaar ervaring met tiener- en jongerenwerk.