top of page

Riviertje en eigen speelbos

Vanuit de groepsaccommodatie is er direct toegang tot de Peelse Loop (riviertje). We hebben een aanlegsteiger. Helaas heeft de Gemeente Gemert in 2018 groot onderhoud uitgevoerd waardoor het waterpeil erg kan wisselen. Soms is de waterpeil te laag om in het water te kunnen varen / vlotten kunnen bouwen. De rivier, de Aa, is op een 100m afstand van de locatie. Informeer naar de mogelijkheden bij de beheerder.  

De Coxse Boerderij heeft een vlotbouwpakket te huur (hoge waterpeil)/ brugbouwpakket ontwikkeld (lage waterpeil). Daag je groep uit in het bouwen van een stevige brug om droog aan de overkant te komen. Er zijn surfplanken gratis beschikbaar. Zie activiteiten

Er is ook een eigen speelbos van 1 hectare ter beschikking op 500 meter loopafstand van het terrein. Speelbos is geschikt voor spelletjes, o.a. lasergamen of nachtspellen. Zowel groepen van de ‘Gezellig’ en de ‘Grande’ kunnen gebruik maken van de speelbos, echter dient er overleg plaats te vinden om te voorkomen dat beide groepen tegelijk in het bos willen spelen.

*Note voor de 'Gezellig': Toegang naar de Peelse Loop is via de terrein van de ‘Grande’. Groepen van de ‘Gezellig’ kunnen alleen gebruik maken van de Peelse Loop in overleg met de bezetting van de ‘Grande’.

bottom of page