top of page
IMG-20220706-WA0002_edited.jpg

- INformatie - 

 

The Shine Experience

Leuk dat je geïnteresseerd bent in the Shine Experience!

Wij zijn een groepje christelijke jongeren (Shine) uit Eindhoven die gedreven door Gods liefde avonden organiseren voor christelijke jongeren. Ons doel is om Gods liefde te verspreiden. Omdat we zo enthousiast worden van de avonden, zijn we geïnspireerd om meer te doen! God bracht Ron en Brittney Esselink (MountainTop Experience, klik hier) op ons pad die ons verlangen deelden. Een kamp om samen met andere jongeren God te zoeken en samen te connecten. We willen iedereen beter leren kennen. Daarnaast is het onze droom dat groepen jongeren worden versterkt en SHINE ook buiten het kamp om weten te vinden.

 

Het datum van het kamp is nog onbekend. Wil je erbij zijn? Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Laat alvast je gegevens achter via de contactformulier, zo houden we je op de hoogte zodra er meer informatie bekend is. 

 

Hoe doen we dat?

Wij bieden interkerkelijke jeugd- en tienerkamp weekenden voor groepen en/of individuen. Het kan zij dat de gehele jeugdgroep (samen met jeugdleiding) wordt ingeschreven om deel te nemen aan het kamp. Zo is het mogelijk dat  meerdere tiener-/ jeugdgroepen bij elkaar komen om God te zoeken en een kampervaring samen te beleven. De kampen vinden plaat op de terrein van MountainTop Experience in het prachtige landelijk Noord-Brabant. Het programma is deskundig en doordacht in elkaar gezet door een gedreven team jeugdprofessionals om geestelijk groei te stimuleren, verbinding te creëren met voldoende sport en spel wat aansluit bij de leeftijd van de deelnemers. Belangrijk is dat we jeugdleiding in hun kracht zetten en hun ondersteunen in de relatie met hun eigen jongeren. Wij faciliteren een programma, locatie en de praktische zaken, maar nemen het jeugdwerk niet over. Jongeren die als individu aanmelden worden ingedeeld in een Shine groepje.

Wat vragen we?

Bij aanmelding van een individu wordt de jongeren ingedeeld in een Shine groep. Hier vanuit is het mogelijk om na het kamp om verder met elkaar te groeien, connecten en geestelijk bemoedigen. Bij aanmelding van een jeugd- of tienergroep vragen we ook aanmelding van toegewijde actieve jeugdleiders (en waar mogelijk een vrijwilliger). Om de verbinding te versterken en voldoende begeleiding te bieden is het streven 1 jeugdleiding per 6 aangemelde jongeren. Het is ons streven om de kosten zo laag mogelijk te houden om zo het voor iedereen betaalbaar te houden.

In het kort:

- weekend: nog onbekend 

Wil je erbij zijn of meer informatie ontvangen? : Laat je gegevens achter via de contactformulier

- aanmelden als individu of als  jeugdgroep (samen met jeugdleiding) 

- leeftijden: 15 - 23 jaar 

SHINE 2_edited_edited_edited.jpg
SHINE 3_edited_edited.jpg

Connecten

Nieuwsgierig en geïnteresseerd? 
Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het contactformulier in - klik hier
06-40936655

Aanmelden of meer informatie?
klik hier

The Shine Experience is een samenwerking tussen:
Pitstop Jongerencentrum, Youth for Christ
Shine 

MountainTop Experience MountainTop Experience is een christelijk kamp product die plaatsvindt op het terrein van de Coxse Boerderij

pitstop logo.png
Shine LOGO.jpg
YFC logo.png
bottom of page