top of page
P1040747_edited.jpg

KAMP:
the Shine Experience

Shine LOGO.jpg

The Shine Experience

 

The Shine Experience is een interkerkelijk georganiseerd en verzorgd weekendkamp voor christelijke jeugd- en tieners (15-23jaar) die willen groeien zowel in geloof als verbinding met elkaar. De nadruk ligt op geestelijke verdieping en verbinding waarbij gezelligheid, sport, spel en plezier belangrijke onderdelen zijn.  

Aanmelden kan in twee vormen: 

1) als individu 

2) als gehele tiener- of jeugdgroep

Samen verder groeien na een kampervaring is een essentieel in het vasthouden van het geloof en een 'kamp-ervaring'. Individuen die zich aanmelden worden ingedeeld in groepen en gekoppeld aan Shine (YfC). Jeugd- en tienergroepen kunnen zich melden zich als geheel aan met als doel om jeugdleiding te ontlasten en laten richten op verbinding en de relatie met de jongeren uit eigen jongerengroep (zie visie).

 

The Shine Experience wordt georganiseerd door een samenwerking tussen Pitstop Jongerencentrum (Youth for Christ), Shine en MountainTop Experience. Het kamp wordt gehouden op de Coxse Boerderij, te Gemert.

Klik hier voor onze visie 

Klik hier voor informatie en data

Klik hier voor foto's een een impressie

Klik hier om aan te melden

 

P1050001_edited.jpg

Nieuwsgierig en geïnteresseerd? 
Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het contactformulier in - klik hier
06-40936655

Aanmelden of meer informatie?
klik hier
 

The Shine Experience is een samenwerking tussen:
Pitstop Jongerencentrum, Youth for Christ
Shine 

MountainTop Experience MountainTop Experience is een christelijk kamp product die plaatsvindt op het terrein van de Coxse Boerderij

pitstop logo.png
Shine LOGO.jpg
YFC logo.png
bottom of page